Siivouskoneiden huolto- ja varaosapalvelu Etelä-Suomen alueella

Clean Keyn kattava siivouskoneiden monimerkkihuolto palvelee Etelä-Suomen alueella (Helsinki, Lahti, Turku ja Pori). Teemme kaikkien siivouskoneiden huollot ja korjaukset ammattitaidolla,
kymmenien vuosien kokemuksella. Siivouskoneiden huolto on tärkeää tehdä säännöllisesti, jotta koneet säilyvät käyttökuntoisina pidempään.

Maahantuomme Wetrok, Comac, Sprintus ja Profi -koneita sekä niiden varaosia. Laajasta varaosavarastostamme löytyy runsaasti myös muiden merkkien, kuten Nilfisk, Taski, Fimap, Numatic, Kärcher ja I-Mop, varaosia sekä tarvikkeita, joten saamme helposti vanhatkin siivouskoneet takaisin käyttökuntoon. Varaosapalvelumme toimii ympäri Suomen.

Huoltopalvelun lisäksi asennamme pesukoneita ja annostelulaitteita esimerkiksi desinfiointiaineiden tai pehmopaperin annosteluun asiakkaidemme pyynnöstä.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Cleaning staff in an airport hall
The drum of a washing maschine, closeup detail

Siivouskoneiden vuokraus

Tarvitsetko lattianhoitokoneen tai pesukoneen vuokralle? Jos oman siivouskoneen ostaminen ei ole ajankohtaista ja tarve koneelle on tilapäinen, voit vuokrata koneen meiltä. Clean Key vuokraa esimerkiksi yhdistelmäkoneita, lattianhoitokoneita, vesi-imureita sekä painehuuhtelulaitteita.

Siivouskoneiden vuokraus onnistuu Etelä-Suomen alueella (Helsinki, Turku, Lahti ja Pori). Koneisiin voi tutustua varastomyymälöissämme Helsingissä, Turussa ja Lahdessa.

Myymme myös käytettyjä siivouskoneita

Siivouskonetta ei tarvitse aina ostaa uutena. Clean Keyn valikoimasta löydät myös käytettyjä siivouskoneita. Kauttamme ostettavat käytetyt siivouskoneet on huollettu ja kunnostettu. Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme.

Huollon yhteystiedot

Jami-Jaaskelainen

Jami Jääskeläinen

Huoltopäällikkö
050 3775 715
jami.jaaskelainen@cleankey.fi

Huollon tavoitat osoitteesta huolto@cleankey.fi tai ottamalla suoraan yhteyttä huoltopäällikkö Jami Jääskeläiseen.