Clean Key on palveleva siivousalan tukkuliike

Clean Key Oy on puhtausalan palveleva jälleenmyynti- ja tukkuliike keskeisillä sijainneilla Helsingin Konalassa sekä Turun Kärsämäessä. Olemme kasvaneet vuodesta 2005 yhden miehen yrityksestä 20 ammattilaisen palvelevaksi yritykseksi. Perheyrityksenä meille on tärkeää asiakaslähtöinen, luotettava ja joustava palvelu.

Henkilökuntamme vuosien kokemus alalta antaa meille erinomaiset mahdollisuudet auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut päivittäiseen tekemiseen. Annamme myös tuotteisiimme ja niiden käyttöön liittyvää koulutusta asiakkaillemme yhteistyössä kumppaniemme kanssa.

Laajasta tuotevalikoimasta räätälöimme yksilöllisesti tarvitsemasi kokonaisuuden, joka on tilattavissa helposti netistä.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat siivous- ja keittiöaineet, siivousvälineet, -koneet ja niiden tarvikkeet sekä varaosat, vuokrakoneet, pyykinpesukoneet, jätesäkit, hygieniatuotteet, pehmopaperit, sekä lukematon määrä muita puhtauteen liittyviä tuotteita. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa juuri oikeanlaisten tuotteiden kohdistamisen oikealle asiakkaalle. 

Yleensä räätälöimmekin asiakkaillemme oman yksilöidun tuotevalikoiman tilausportaaliin, joten tilaaminen on entistä helpompaa ja nopeampaa, kun tuttuja tuotteita ei tarvitse etsiä aina uudelleen. 

Kuljetukset hoidamme luotettavasti ja sovitusti omalla kalustolla toimialueillamme. Muualle Suomeen kohdistuvissa kuljetuksissa käytämme luotettavia yhteistyökumppaneitamme.

 Huollamme kaikkien siivouskonemerkkien huollot ammattitaidolla. Monimerkkihuoltomme palvelee alueilla Helsinki, Lahti, Turku, Pori. Varaosavarastomme kattaa laajan valikoiman eri merkkien varaosia sekä tarvikkeita, joten saamme sujuvasti vanhatkin koneet taas käyttökuntoon. 

Monimerkkihuoltomme palvelee koko Etelä-Suomen alueella.

Autamme asiakkaitamme puhtauden moninaisissa haasteissa.

Myymme myös pyykinpesukoneet, joiden asennuksen ja huollon hoitaa oma huoltomme. Lisäksi asennamme erilaisia annostelulaitteita asiakkaidemme sekä päämiestemme pyynnöstä. Myymme myös käytettyjä siivouskoneita, jonka lisäksi meiltä löytyy asiakkaidemme tarpeisiin myös vara- ja vuokrakoneita.

Palvelu on meille ykkösprioriteetti ja mikäli sinulla on puhtauden haaste, niin kerro siitä meille, me autamme sinua selvittämään sen! Sekä meillä että yhteistyökumppaneillamme on yhdessä vuosikymmenten kokemus puhtauden saralla.

Clean Key Oy on sitoutunut korkeaan laatuun kaikissa toimissa. Laadukas prosessien hallinta ja niiden jatkuva kehittäminen on keskeinen osa yrityksemme strategiaa. Laadun tulee näkyä kaikissa toiminnoissa varmistaaksemme henkilökunnan, asiakkaiden ja muiden sidosryhmiemme tyytyväisyyden pysyvän jatkossakin korkealla tasolla. Tehokkaalla ja avoimella yhteistyöllä takaamme, että laatuun liittyvää vastuullista toimintaa kehitetään jatkuvasti koko henkilökunnan kanssa yhdessä, ylimmän johdon valvoessa laatutavoitteiden toteutumista.

Laatupolitiikka

Ympäristöpolitiikka

Clean Key Oy:n toiminnan periaatteena sekä merkityksellisenä arvona on huomioida materiaali- ja energiatehokkuus sekä päästöjen ja energiankulutuksen vähentäminen. Ympäristöpolitiikkamme perustuu lainsäädäntöön ja standardeihin, jotka määrittävät tavoitteet sekä päämäärät ja joiden toteutumista valvoo ylin johto. Arvioimme toimintamme ympäristöriskejä ja ehkäisemme niitä ennalta varavaisuusperiaatetta noudattaen. Clean Key Oy edellyttää myös kumppaneiltaan ja toimittajiltaan vastuullista ympäristöasioiden hoitoa, joka otetaan huomioon jo tuotteiden hankintaprosessissa.

Clean Key Oy sitoutuu noudattamaan jatkuvan parantamisen periaatetta siten, että sisäiset ja ulkoiset auditoinnit sekä johdon katselmukset ovat kiinteä osa yhtiön johtamisjärjestelmää. Ohjaamme kaikkea toimintaamme ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaattien mukaisesti.