Clean Key on lähellä asiakasta

Clean Key palvelee paikallisesti Helsingissä, Turussa ja Lahdessa. Luotettavien kuljetuskumppaniemme ansiosta palvelemme asiakkaitamme myös valtakunnallisesti. Ainoastaan huolto- ja asennuspalvelut rajautuvat Etelä-Suomen alueelle.

Laajasta tuotevalikoimasta räätälöimme yksilöllisesti tarvitsemasi kokonaisuuden, joka on tilattavissa helposti verkosta.

Turun, Helsingin ja Lahden alueella siivoustarvikkeiden kuljetus onnistuu tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Oman kuljetuskalustomme ansiosta osaamme kertoa asiakkaalle heti, missä heidän tilaamansa siivoustarvikkeet kulkevat, ja arvioida niiden toimitusajan tarkasti.

Varastomyymälämme sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Lahdessa. Asiakas on tervetullut vierailemaan meillä myös ilman erillistä tilausta. Henkilökuntamme palvelee asiakkaita paikan päällä kaikissa siivousta ja puhtautta koskevissa kysymyksissä.

Meille asiakaslähtöinen palvelu tarkoittaa joustavuutta ja ketteryyttä mukautua asiakkaan tarpeisiin. Usein voimme esimerkiksi tilata asiakkaan tarvitsemat tuotteet, vaikka ne eivät kuuluisi siivoustukkumme vakituiseen tuotevalikoimaan.

Autamme asiakkaitamme puhtauden moninaisissa haasteissa.

Paimek on osa Clean Keytä.

Clean Key osti Turkulaisen Paimek-siivoustukun viime vuosikymmenen vaihteessa. Paimekin oston myötä Clean Keyllä on nykyisin kaksi varastoa: yksi Turussa ja toinen Helsingissä. Kaksi varastoa mahdollistavat laajemman tuotevalikoiman sekä nopeammat toimitukset etenkin Turun alueella ja lähiseuduilla, kun kaikkia tuotteita ei tarvitse lähettää Helsingistä. Myös Lahdesta löytyy tuotteita varastoituna.

Clean Key Oy on sitoutunut korkeaan laatuun kaikissa toimissa. Laadukas prosessien hallinta ja niiden jatkuva kehittäminen on keskeinen osa yrityksemme strategiaa. Laadun tulee näkyä kaikissa toiminnoissa varmistaaksemme henkilökunnan, asiakkaiden ja muiden sidosryhmiemme tyytyväisyyden pysyvän jatkossakin korkealla tasolla. Tehokkaalla ja avoimella yhteistyöllä takaamme, että laatuun liittyvää vastuullista toimintaa kehitetään jatkuvasti koko henkilökunnan kanssa yhdessä, ylimmän johdon valvoessa laatutavoitteiden toteutumista.

Laatupolitiikka

Ympäristöpolitiikka

Clean Key Oy:n toiminnan periaatteena sekä merkityksellisenä arvona on huomioida materiaali- ja energiatehokkuus sekä päästöjen ja energiankulutuksen vähentäminen. Ympäristöpolitiikkamme perustuu lainsäädäntöön ja standardeihin, jotka määrittävät tavoitteet sekä päämäärät ja joiden toteutumista valvoo ylin johto. Arvioimme toimintamme ympäristöriskejä ja ehkäisemme niitä ennalta varavaisuusperiaatetta noudattaen. Clean Key Oy edellyttää myös kumppaneiltaan ja toimittajiltaan vastuullista ympäristöasioiden hoitoa, joka otetaan huomioon jo tuotteiden hankintaprosessissa.

Clean Key Oy sitoutuu noudattamaan jatkuvan parantamisen periaatetta siten, että sisäiset ja ulkoiset auditoinnit sekä johdon katselmukset ovat kiinteä osa yhtiön johtamisjärjestelmää. Ohjaamme kaikkea toimintaamme ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaattien mukaisesti.