Siivousvälineet ammattikäyttöön

Clean Keyltä voit tilata kaikki puhtausalan tuotteet ammattikäyttöön.  Meihin luottavat niin paikalliset kuin valtakunnallisetkin siivouspalveluliikkeet. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu mm. siivousvälineet, -aineet, -koneet sekä suojaimet ammattikäyttöön. Lisäksi toimitamme kiinteistöihin pehmopaperit sekä henkilöhygienian ja jätehuollon tuotteet.

Siivoustarvikkeet ravintolaan ja majoituspalveluun

Meiltä saat tilattua kätevästi kaikki ravintolan ja hotellin siivoukseen tarvittavat siivoustuotteet ja tarvikkeet. Yleisimmin meiltä ravintolan siivoukseen ja hygienian ylläpitoon tilattuja tuotteita ovat
konetiskiaine ja huuhtelukirkaste. Lisäksi ravintolassa on tärkeää olla saatavilla kertakäyttökäsineitä ja kuitupyyhkeitä. Valikoimastamme löydät myös esimerkiksi laadukkaat desinfioivat puhdistusaineet, yleispuhdistusaineet, rasvanpoistoaineet, mopit, siivouskärryt, lattianpesukoneet, imurit, jätesäkit ja pehmopaperit.

Siivoustuotteet teollisuuteen

Clean Key tarjoaa ratkaisuja myös teollisuuden vaativiin siivoustarpeisiin. Kauttamme voit tilata tarvittavat tuotteet pehmopapereista ja jätesäkeistä tehokkaisiin ja laadukkaisiin puhdistusaineisiin. Puhdistusaineiden ja siivoustarvikkeiden lisäksi myymme siivouskoneita. Meiltä voit tilata imurit, höyrypesurit, lakaisukoneet, lattianhoitokoneet, painehuuhtelulaitteet, painepesurit, pyykkikoneet, kuivausrummut sekä yhdistelmäkoneet. Tarjoamme siivouskoneille myös huoltopalveluja Etelä-Suomen alueella (Turussa, Helsingissä, Lahdessa ja Porissa).

Laadukkaat siivouskoneet sopivat suurtenkin tilojen puhtaanapitoon

Ammattisiivouksessa ja suurten tilojen puhtaanapidossa on apua tehokkaista siivouskoneista. Siivouksessa käytettyjä konetyyppejä ovat: yhdistelmäkone, lattianhoitokone, vesi-
imuri, pölynimuri, mattoimuri, rakennusimuri, reppuimuri, painehuuhtelulaite ja höyrypesuri.

Maahantuomme Wetrok-koneita ja niiden varaosia. Muita valikoimastamme löytyviä konemerkkejä ovat muun muassa Taski, Nilfisk, Comac, Fimap, i-Mop, Ghibli, Sprintus ja Cleanfix. Uusien koneiden lisäksi myymme käytettyjä Taskin koneita, jotka olemme kunnostaneet.

In the bathroom, hand in protective glove washing and polishing ceramic sink and water tap . Maid or housewife cleans house. General cleaning or regular wash up.